De laatste Open Dag van 2014 wordt gehouden op 29 november 2014. Deze dag staat in het teken van ons 30 jarig bestaan. U kunt dan de vorderingen zien van het afgelopen half jaar. Nieuw deze Open Dag is de plaatsing van de N Spoorbaan (voor nog kleinere treintjes op een hele grote baan), weliswaar nog aan het begin van de opbouw, waar u al een aardige indruk kan krijgen hoe het er uit komt te zien.

Voor de kinderen komt, als de weersomstandigheden goed zijn, de Hollandse Mini Spoorwegen. Op de parkeerplaats voor het clubgebouw wordt een stuk mini spoorweg aangelegd waarop kinderen een GRATIS rit kunnen maken achter een heuse mini trein. Ook de Märklin kinderbaan staat weer bedrijfsklaar waarop de kleinere bezoekers zelf met treinen kunnen rijden. Wil je de eigen modelbaan uitbreiden dan is er een kleine occasionbeurs en er zijn promotieteams aanwezig van DE3 en De Brex. Bezoekers kunnen terecht van 10.00-16.00 uur op het adres De Smalle Zijde 38, 2e verdieping, met rolstoel bereikbaar, te Veenendaal. Er wordt een bescheiden entree geheven.

29 november – Open Dag Modelspoorwegclub Veenendaal

Geef een reactie