Op 28 november 2015 is het clubhuis van Modelspoorwegclub Veenendaal weer open voor publiek. U kunt hier dan kennismaken met de fascinerende wereld van Modelspoor in al zijn facetten. Kijken naar prachtige modeltreinen in de schaal N en H0. Stoomtreinen, diesels, elektrische treinen rijden in een prachtig nagebouwde miniatuurwereld. De leden zijn in augustus 2014 begonnen met de bouw van een grote N-spoorbaan en deze vordert al gestaag. Momenteel wordt begonnen met de opbouw van de scenery en de spoor- en autowegbruggen. Alle rails en wissels liggen, de elektronica voor digitaal rijden is aangebracht. De komende maanden worden de instellingen voor automatisch rijden verder geoptimaliseerd. De onlangs gereed gekomen bovenleiding van de digitale H0-baan met al zijn details is een lust voor het oog. Alle reden dus om de vorderingen van het afgelopen halfjaar te komen bekijken.

Voor de kinderen staat er de Märklin kinderbaan, zij kunnen genieten van het zelf laten rijden van de treinen.

Heb je zelf een modelspoorbaan of wil je die gaan bouwen, kom bij ons geheel vrijblijvend kijken, misschien dat wij je hierin een goed advies kunnen geven. Met je bezoek steun je tevens onze vereniging. Wij zijn open van 10.00-16.00 uur. Er wordt een bescheiden entree geheven. Het bezoekadres is: De Smalle Zijde 38, 3903 LP te Veenendaal. Ook voor rolstoelgebruikers goed toegankelijk, er is een lift aanwezig.

Hier een filmpje gemaakt door één van onze bezoekers:

Kom kijken naar de fascinerende wereld van Modelspoor.