Een aantal enthousiaste modelspoorliefhebbers hebben ModelSpoorwegClub Veenendaal (MSCV) in 1984 opgericht.
De vereniging heeft als doel de modelspoorhobby door haar leden te laten beoefenen en haar te laten aanbevelen.

Er zijn leden die zich toeleggen op het verzamelen van modellen, het bouwen van landschappen, het digitaal maken van baan en locomotieven, het gebruik van baanbesturing via de computer, het ontwerpen en maken van scenery, enz.

Binnen de vereniging is al veel kennis en kunde aanwezig. Het is van belang dat we ons verder bekwamen. Op die manier kunnen we de vaardigheden op peil houden en de banen blijvend onderhouden, verbeteren, uitbreiden en vernieuwen. Vandaar dat we open staan voor nieuwe leden die onze vereniging op enigerlei manier willen en kunnen versterken.
Hebt u geen ervaring met modelspoorbouw of zijn er elementen waarover u meer wilt leren, dan kunt u van MSCV-leden verwachten dat ze u op weg helpen. Door middel van workshops wordt men op verschillende terreinen nader geïnformeerd. U bent van harte welkom bij de vereniging.

Interesse

Hebt u na het lezen van deze site en de overige informatie gezien, neem dan vrijblijvend contact op. Wij zullen u graag, uitgebreider dan hier mogelijk is, informeren over de Modelspoorwegclub Veenendaal en haar activiteiten.

Clubavond

Leden van Modelspoorwegclub Veenendaal komen op de maandagavonden bij elkaar van 19.00 – 22.00 u. Het clubgebouw is gevestigd op het industrieterrein “Nijverkamp”, te vinden op de 2e verdieping van het adres De Smalle Zijde 38b, 3903 LP te Veenendaal. Er is een lift aanwezig, parkeerruimte voldoende aanwezig.

Aanmeldingsformulier  (na het invullen kies je voor het printer pictogram en afdrukken als PDF bestand)

Geef een reactie