Lockdown en Avondklok kunnen clubactiviteiten NIET stoppen

Ondanks dat we nu met z’n allen al meer dan 1 jaar met de Covid pandemie te maken hebben, waardoor ook onze modelspoorwegclub fysiek de deuren heeft moeten sluiten, gaan de activiteiten van de individuele leden (ook voor de club) gewoon door.
Zelfbouw schepen N-Baan:
Voorbeelden hiervan zijn o.a. de schepen die ons clublid Jan Hakvoort zelf heeft gemaakt (dus geen bouwpaketten) voor de N-Baan.
Prototype houten module nieuwe H0 Baan:
Een aantal houten modules voor de bouw van de nieuwe H0 baan. De eerste module is ondertussen uitontwikkeld en er kunnen er nog 6 op dezelfde wijze worden gebouwd.
3D Beugels voor printplaten:
Maurice Mutsaers heeft voor de nieuwe H0 baan  beugelmodules voor diverse printkaarten  via een 3D printer ontwikkeld en gemaakt. (scroll op de pagina van het demobaantje iets naar beneden).
ZOOM sessies:
Wanneer het nodig is, of als er behoefte aan is, worden er  ZOOM sessies ge-organiseerd voor onderling overleg en om het contact onderling niet al te veel te verliezen.
Verder is er onderling tussen de leden op individuele basis heel veel contact, wordt heel veel kennis en ervaring(en) gedeeld en worden komplete nieuwe modelspoorwegbanen bij de leden gebouwd.
Toekomst:
Ondanks dat er zowel individueel veel wordt gedaan, en regelmatig virtueel contact hebben, hopen we met z’n allen toch dat we zo snel mogelijk weer fysiek op de club samen te kunnen komen!

Lockdown en Avondklok kunnen clubactiviteiten NIET stoppen

Je zou ook interesse kunnen hebben in