Nieuwbouw H0 Modulen

Vanaf ongeveer september 2020 hebben Ties, Maurice en Cor d.m.v. meestal 1 avond in de week van ongeveer 18.30 – 21.30 en in de kerstperiode 1 dag van 08.30 – 14.30  bij Ties in de werkplaats gewerkt aan de (hout)bouw van de modules voor de nieuwe H0 Baan. In werkplaats van Ties was EN voldoende ruimte + Ties heeft de beschikking over diverse houtbewerkingsmachines, die hij voor de club allemaal belangeloos beschikbaar heeft gesteld!
Ties, namens de hele club, alvast hartelijk dank hiervoor, helemaal top!
Doel was om gedurende de tijd dat de club vanwege de coronamaatregelen dicht moest, de voorbereidingen van de H0 modules zoveel mogelijk door te laten gaan. Het streven was en is om de eerste modules in tussenliggende tijd zoveel mogelijk, wat houtbouw betreft, afgerond op de club te krijgen.
Zodra de beperkende coroamaatregelen worden opgeheven, kunnen we dan met de ge-interesseerde clubleden, op de club,  verder gaan bouwen aan zowel het sporenplan en de bedrading van het geheel.
Via deze fotoreportage willen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen zoals die vanaf ongeveer einde van afgelopen zomer hebben plaatsgevonden.

Een stapel ruwe palen, die poten moeten worden
heel veel platen van 2,4×1,2 meter…..
Nogmaals een hele partij ruwe planken