Technische Informatie

Op deze pagina vinden we INTERNE technische informatie, zoals bijv. alle bijlagen die Maurice heeft gemaakt over Dinamo in combinatie met iTrain
Deze informatie staat ACHTER het login scherm en is dus ALLEEN beschikbaar voor leden. Is deze informatie dan NIET beschikbaar voor niet leden, en waarom niet?
Het verzamelen van deze informatie en het in documenten zetten van deze informatie is door leden van onze club belangeloos gedaan VOOR leden van onze club. Hier is veel tijd en moeite ingestoken, allemaal t.b.v. van de leden van onze club.
Kunnen externe mensen ook gebruik maken van deze informatie? ALTIJD, MITS zij ook lid worden van onze vereniging!

Hier bevinden zich de al uitgebrachte bijlagen behorend uitgebracht t.b.v. de bouw van de nieuwe H0-Baan, de bestanden zijn en te bekijken door de gewenste naam van het bestand  aan te clicken. Het bestand opent dan automatisch in een PDF lezer op je computer, of tegengwoordig ook zelfs in de browser zelf. Als het bestand eenmaal leesbaar is kan je vanuit de browser of “pdf lezer/reader” zelf besluiten het bestand te downloaden naar je eigen computer of op je eigen printer uit te printen. Mocht je dit niet lukken, laat mij (Cor) dat dan even weten.